Hráč víkendu

O víkendu se podařilo zvítězit třem našim týmům, a to těm nejstarším: muži A, muži B a dorostenci si ve svých duelech připsali plný počet bodů a z těchto tří mužstev se také rekrutuje naše nová nominace do ankety Hráč víkendu.

VOJTĚCH NEDAVAŠKA (dorost)

Poslední dvě kola ankety Hráč víkendu vyhrál v hlasování fanoušků hráč dorosteneckého týmu. A slušnou šanci má nově také další dorostenec Vojta Nedavaška. Čtyřmi brankami zatížil konto soupeře z olomouckého Slavonína a měl obří podíl na pohodlné jesenické výhře 6:3.

KAREL TULIS (muži B)

Jako vždy měl perný fotbalový víkend. V sobotu dopoledne vedl z trenérské pozice žáky U-15 divizi. Pak se v Bělé dvěma krásnými přihrávkami a jedním výstavním gólem podílel na exhibiční výhře béčka, za což mu patří nominace. A v neděli ještě naskočil jako střídající hráč ve vítězném duelu áčka v Bílovci.

JAN VAJDA (muži A)

Deset hrdinů a jeden čaroděj. Honza Vajda v Bílovci zamknul bránu a zahodil klíč, což byl hlavní tah k překvapivému jesenickému vítězství. Čisté konto náš mladý gólman uhájil i díky dvěma fantastickým zákrokům na brankové čáře při závěrečném tlaku soupeře,

Hlasujte do středečního poledne:

Hráč víkendu

  • Karel Tulis (muži B) (40%, 86 Hlasy)
  • Vojtěch Nedavaška (dorost) (37%, 81 Hlasy)
  • Jan Vajda (muži A) (23%, 50 Hlasy)

Počet hlasujících: 217

Nahrávání ... Nahrávání ...