Hráč víkendu

V nové nominaci na další kolo hráče víkendu jsou Marek Cekuras (nejen za vyrovnávací gól v nastaveném čase), Láďa Oškera (nejen za skvělý výkon v Třinci) a Adam Polčák (hlavně za čtyři góly do sítě Šternberka). Hlasujte do středečního poledne.

MAREK CEKURAS (muži A)

Od začátku sezonu podává spolehlivé výkony a po odchodu Davida Macury do předčasného fotbalového důchodu (rozuměj do „béčka“) se stal naším stopérem číslo 1. Výborný sobotní výkon proti Havířovu pak korunoval vyrovnávací hlavičkou v 94. minutě.

LADISLAV OŠKERA (žáci U12)

V utkání v Třínci (remíza 4:4) předvedl skvělý defenzivní výkon a přidal i kreativitu. Byl neúnavný po celý zápas, přesně dodržoval pokyny a posuny na hřišti a připsal si první asistenci na gól. Jeden z pilířů mužstva, které by si za vystoupení v Třinci zasloužilo nominaci všech hráčů.

ADAM POLČÁK (dorost)

Jeseničtí dorostenci ve Šternberku předvedli hororový začátek, když po pětadvaceti minutách prohrávali o čtyři branky. Naštěstí ale s sebou měli zbraň hromadného ničení a včas ji aktivovali. Jmenuje se Adam Polčák a dává góly. Jeho čtyři trefy ve Šternberku stačily na remízu 5:5.

HLASUJTE DO STŘEDEČNÍHO POLEDNE:

Hráč víkendu

  • Adam Polčák (dorost) (54%, 78 Hlasy)
  • Marek Cekuras (muži) (34%, 49 Hlasy)
  • Ladislav Oškera (žáci U12) (12%, 18 Hlasy)

Počet hlasujících: 145

Nahrávání ... Nahrávání ...