Hráč víkendu

Autor hattricku Tonda Frančák, rozvážný a sebejistý středopolař Lukáš Jakubčík, nebo ničitel útočné kreativity soupeře Marťa Janíček. Vybírejte z trojice nominovaných v dalším kole ankety Hráč víkendu. Hlasování dole pod textem končí o středeční půlnoci.

ANTONÍN FRANČÁK (žáci U14)

Žáci U14 se dočkali. V divizi porazili Havířov a lví podíl na prvním vítězství v sezoně měl Tonda Frančák, letní posila z Javorníku. Byl aktivní, kreativní, vytrvale pracoval ve vysokém presinku a výborný výkon korunoval třemi góly do havířovské sítě.

LUKÁŠ JAKUBČÍK (žáci U15)

Důležitý článek v důležitém utkání, které Jeseník zvládl a porazil Havířov 4:2. Lukáš na pozici středního záložníka působil jistým dojmem, podržel míč, když to bylo potřeba, a svým klidem v rozehrávce pomohl celému týmu. Sebevědomý a velmi spolehlivý výkon.

MARTIN JANÍČEK (muži A)

Pan Neviditelný. Pan Nepostradatelný. V současném týmu trenéra Libor Slámy snad nenajdeme hráče, který by pro oko běžného fanouška byl tak snadno přehlédnutý a přitom pro herní úspěch mužstva tolik důležitý. Neúnavný dříč byl klíčovým stavebním kamenem bezchybné jesenické defenzivy ve vítězném utkání proti Řepišti.

Hlasujte do středy 23:59 hod.

Hráč víkendu

  • Martin Janíček (muži A) (39%, 65 Hlasy)
  • Antonín Frančák (žáci U14) (37%, 62 Hlasy)
  • Lukáš Jakubčík (žáci U15) (24%, 40 Hlasy)

Počet hlasujících: 167

Nahrávání ... Nahrávání ...