Hráč víkendu

Jeden z nejúspěšnějších víkendů našich mužstev v probíhající sezoně na jednu stranu potěšil všechny v našem klubu, zároveň ale znepříjemnil výběr do dalšího kola ankety Hráč víkendu, protože kandidátů po skvělých výkonech byla celá řada. Nakonec jsme zvolili zástupce vítězných žákovských týmů U-12, U-13 a U-14. Dostane váš hlas Pája Holeňa, Jony Kratochvíl nebo Miki Ondrejkovič?

PAVEL HOLEŇA (žáci U-12)

Další skvělý výsledek našich nejmladších žáků, kteří vyhráli v Bílovci 4:1. A další spolehlivý výkon Pavlíka Holeni na levém kraji obrany. Neúnavný bojovník s fyzickým fondem „maratonce“ a pilíř, přes který je těžké přejít. Založil naši první branku utkání a tím nabudil spoluhráče k otočení výsledku.

JONÁŠ KRATOCHVÍL (žáci U-13)

Pravidelně nastupuje už za starší žáky U-14, ale po dohodě trenérů jel v neděli vypomoci svému ročníku do Bílovce. A jeho přítomnost na hřišti byla klíčová. Po celé utkání udával tempo a svojí útočnou aktivitou zlomil výsledek v náš prospěch. Na výhře 8:3 se podílel pěti vstřelenými brankami!

MIKULÁŠ ONDREJKOVIČ (žáci U-14)

V Porubě vstřelil Miki dva góly a na jeden přihrál. V závěrečných minutách pak svojí defenzivní činností pomohl uhájit těsné vedení 5:4. Vyhrál důležité osobní souboje a byl jednou z klíčových postav parádního jesenického úspěchu. Za vítězství v Porubě by si ovšem nominaci zasloužil celý tým.

Hráč víkendu

  • Jonáš Kratochvíl (žáci U-13) (43%, 134 Hlasy)
  • Mikoláš Ondrejkovič (žáci U-14) (37%, 114 Hlasy)
  • Pavel Holeňa (žáci U-12) (20%, 63 Hlasy)

Počet hlasujících: 311

Nahrávání ... Nahrávání ...