Hráč víkendu

Šimon Koudelka za vynikající výkon v utkání proti Přerovu? Adam Ress za spolehlivost, nasazení a bezchybnou práci v utkání dorostu proti Hranicím? A nebo Martin Trsťan za bleskový přesun z florbalového turnaje k utkání béčka mužů a fantastickou hlavičku do sítě Velkých Kunětic? Hlasujte pro svého favorita v dalším kole naší ankety Hráč víkendu.

ŠIMON KOUDELKA (žáci U14)

Ve vítězném utkání proti Přerovu (6:1) předvedlo povedený výkon více hráčů, ale Šimon je o kousek převýšil. Jeho neuvěřitelná energie a schopnost řídit tempo hry byly nesporně klíčové. Šimon svou bojovností a zarputilostí je ve středu pole velice platným článkem pro tým, na hřišti nechá všechny mentální i fyzické síly, což je pro tým U14 zásadní. Mužstvo trenérů Martin Bráblíka a Tomáše Krézka roste zápas od zápasu a dělá nám velkou radost.

ADAM RESS (dorost U19)

Přechod ze žákovské kategorie do staršího dorostu je kritický a problematický pro každého fotbalistu a také Adam Ress se musí vypořádat s daleko tvrdším, rychlejším a silovějším pojetím hry soupeřů, kteří jsou mnohdy až o 4 roky starší. V utkání proti Hranicím (výhra 3:1) to zvládal výborně a na stoperské pozici odvedl nespočet těžkých soubojů. Obstál na výbornou a byl důležitou postavou vítězného týmu.

MARTIN TRSŤAN (muži B)

Multifunkční Martin Trsťan, vynikající florbalista, tenista, „ping-pongář“, fotbalista, futsalista, nohejbalista, srdcař a patriot je sportovní ikonou našeho města, žijící v duchu písně „Říkal si Hurikán“. Dopoledne jako trenér vedl malé florbalisty v Olomouci, pak se bleskově přesunul do Velkých Kunětic (dopustil se asi 26 přestupků), aby stihl druhý poločas a v něm dal výstavní gól hlavou, který sice o ničem nerozhodoval, ale i tak to byla z jeho strany vydařená sobota. Nejen na hřišti.

HLASUJTE DO STŘEDEČNÍHO POLEDNE

Hráč víkendu

  • Martin Trsťan (muži B) (60%, 142 Hlasy)
  • Adam Ress (dorost) (30%, 72 Hlasy)
  • Šimon Koudelka (žáci U14) (10%, 24 Hlasy)

Počet hlasujících: 238

Nahrávání ... Nahrávání ...