Vítězné domácí loučení: Jeseník – Mohelnice 2:1

Před dvěma týdny naše mužstvo na domácím stadionu porazila v té době vedoucí Štíty 4:1. Následujícím soupeřem před vlastními diváky byl opět lídr tabulky – tentokrát Mohelnice B, která přijela hájit dvoubodový náskok v čele soutěže.

Jeseník ale na jaře doma body nerozdává, což potvrdil i proti pravděpodobně nejkvalitnějšímu soupeři, jaký sem v této sezoně přijel. Ve 20.minutě po krásné akci otevřel skóre parádním volejem Kuba Karakasidis. Na začátku druhé půle zvýšil Petr Glac na 2:0, když gól mu doslova daroval mohelnický brankář, jemuž lehký centr vypadl z rukou a pro našeho útočníka už nebyl problém ho ze dvou metrů poslat do sítě. Hosté snížili po rychlé akci z levého křídla a měli ještě půlhodinu na případné vyrovnání. Trefili břevno, ale jinak si vážnou gólovku nepřipravili. Naopak Jeseník z brejků několikrát zahrozil a mohl pojistit náskok. Každopádně domácí výhra je zasloužená, už jen za bojovnost a nasazení, s jakým ve velkém vedru hráči přistoupili k utkání.

Podrobněji ZDE

Sestava: Koukol – Novák, Macura, Keltner, T.Glac – Nepožitek, Karakasidis, Minka (60. Vavrač), Daniel – P.Glac (75. Furik), Kysela.