Jeseník – Rapotín 11 : 0

Úvodní utkání nového soutěžního ročníku dopadlo dvouciferným vítězstvím našeho mužstva nad nováčkem z Rapotína.

Hosté byli neškodní a za celý zápas vyslali na brankáře Vránu jedinou střelu. Většinu utkání se hrálo na polovině Rapotína a bylo jen otázkou času, kdy začne Jeseník dávat branky. První vstřelil v 17.minutě Lukáš Woitek, hráč mimořádných kvalit, který ukázal, že patří do vyšší soutěže a momentální hostování v Jeseníku. je pro něj jen přestupní stanice. O dvě minuty později zvýšil na 2:0 Dan Schneider. A pak už to tam začalo padat jako v házené. Navíc v závěru poločasu hosty oslabilo vyloučení Majstršina, který dostal dvě zbytečné žluté karty za fauly ve středu hřiště.

Do přestávky zvýšili Kysela a znovu Woitek na 4:0 a po změně stran už to byla jesenická exhibice. Lukáš Woitek dal další dva góly, Pavel Kysela a Dan Schneider se podruhé zapsali mezi střelce a jednu gólovou radost si prožili Jan Minka, Broňa Mlynář a střídající Petr Glac.

Jeseník smetl zoufale neškodného soupeře jedenáctigólovým rozdílem. Těžší prověrky kvalit mužstva ale teprve přijdou.

Podrobnosti z utkání ZDE

Sestava: Vrána – Vavrač, Macura, Karakasidis, T.Glac – Woitek, Minka, Mlynář, Schneider, Plhák – Kysela. Střídali v průběhu 2.poločasu: Hanzlík, P.Glac, Krohmer, Keltner, Bříza.