Mladší žáci bodovali v Konici

KONICE – JESENÍK 2 : 4 (1:1)

Druhé utkání nového soutěžního ročníku zvládli jeseničtí mladší žáci o poznání lépe než v prvním kole. A to jak herně, tak i výsledkově. Na „umělce“ v Konici měli po celé utkání výraznou převahu a jen trestuhodné zahazování gólových šancí je připravilo o vítězství větším rozdílem.

Přestože byl Jeseník herně lepší, jako první se radovali domácí, když už ve druhé minutě potrestali hrubou chybu v obraně. V dalším průběhu si hosté připravili spoustu střeleckých možností, ale výborného konického brankáře překonal až v závěru poločasu Matyáš Latzel.

Po změně stran se přece jen projevila herní kvalita jesenického týmu, který definitivně zlomil odpor soupeře – nejprve se trefil Tomáš Cundrla a poté se mezi střelce zapsal i Petr Buček. Domácí se ještě dokázali vrátit do utkání, když využili další individuální chyby v obranné řadě hostů  a snížili na 2:3. Dvoubrankový náskok ale vrátil Jeseníku Karel Tulis a pečetil celkové vítězství hostů.

Sestava FK Jeseník U-13: Drastich, Dostál, Sytař, Krézek, Bouchal, Cundrla, Zelinka, Latzel, Tulis, Buček, Plšek, Sedlák.