U-13 – deset vítězství v řadě

FK Brodek u Přerova – FK JESENÍK  2:10 pol. (1:6)

Sestava FK Jeseník:

Látka – Dostál, Cekuras, Tulis – Latzel, Cundrla, Zrník – Zelinka

Střídali:

Valíček, Kocourek, Bouchal, Plšek, Sytař, Krézek

Branky FKJ:

Latzel 2x, Bouchal 2x, Plšek, Kocourek, Zelinka, Cundrla, Cekuras, Dostál

Mužstvo FKJ odehrálo na hřišti svého soupeře dobré utkání, kdy postupem času se projevovala technická vyspělost vedoucího mužstva celé soutěže. O svém vítězství rozhodli hráči FKJ už v prvním poločase, kdy domácímu brankaři vstřelil šest branek. Domácí mužstvo se jenom bránilo a vážněji hostujícího brankaře neohrozilo. Hosté sice v průběhu dvakrát inkasovali od domácího střelce Kociána, ale branky jdou spíše na vrub individuálních chyb hostujících hráčů než na fotbalovou dovednost domácího mužstva. Postupem času hosté nastříleli neškodným domácím další branky a jejích střelecký koncert se zastavil na deseti brankách. Hosté se dovolili i luxus v neproměnění pokutového kopu, kdy jejích brankař nevyzrál na svého kolegu z domácího mužstva.

Mužstvo FKJ tímto dnešním vítězstvím potvrdilo zatím svoji suverenitu v soutěží a připsalo si již desáté vítězství v řadě.

Utkání zhodnotil trenér mužstva Karel Zelinka:

“ Na velmi hrbolatém a nepřipraveném terénu naše mužstvo potvrdilo své kvality. Hráči předvedli disciplinovaný výkon. Domácí na naše mužstvo vyrukovali s tvrdou a místy až záludnou hrou se kterou se naší hráči dobře vyrovnali. Mužstvo se i na velmi těžkém terénu snažilo o kombinačně technickou hru a pochvalu zaslouží celé mužstvo za kolektivní výkon. Cundrla se Zelinkou v dnešním utkání své spoluhráče o malinko převyšovali. Vítězstvím jsme splnili roli favorita, neboť až na malé výjimky se hrálo na jednu branku a to tu domácí.“