V neděli do Moravského Berouna

berounTřítisícové městečko v olomouckém okrese bude další cílovou destinací jesenické fotbalové družiny. V Moravském Berouně se hrává tak jako u nás v sobotu, ale kvůli sobotním městským slavnostem je utkání přesunuto na neděli s výkopem od 15 hodin.

Naše mužstvo hlásí plný stav a je připraveno překonat šestou překážku na cestě do krajského přeboru. V cestě tentokrát stojí mužstvo, které v minulosti platilo za nepříjemného soupeře, ale začátek nové sezony nezastihl Moravský Beroun v optimální formě. Tři body si odtud odvezla v úvodním kole Česká Ves a v druhém kole berounský tým vyšel znovu naprázdno v Jindřichově. Připomeňme, že Jeseník tyto dva soupeře porazil shodně 4:0. V dalších kolech se Moravský Beroun zvedl a vybojoval první body za domácí výhry nad Lošticemi a Štíty, ovšem minulý víkend přišla další prohra v Leštině. Celkově tedy deváté místo se šesti body a vyrovnaným skóre 10:10.

Přestože náš tým bude jako obvykle nastupovat do utkání v roli favorita, připomeňme, že v minulé sezoně jsme s Moravským Berounem vyšli bodové naprázdno z obou utkání (venku prohra 0:2, doma 2:4!). Věřme, že náš tým napraví tuto bilanci a prodlouží současnou vítěznou sérii.