Ohlédnutí za víkendem

MUŽI
V pěti ze sedmi víkendových střetnutí naší I.A třídy dalo vítězné mužstvo pět branek. Čtyři utkání skončila výhrou domácího týmu v poměru 5:1. Tímto výsledkem skončil i náš souboj se Štíty. Každá série jednou končí, a tak Jeseník po dlouhých 220 minutách dostal na domácím hřišti první gól v této sezoně. Věřme, že jiná série, a to ta vítězná, bude ještě dlouho pokračovat. Lukáš Woitek dal Štítům dva góly, celkem už jich má na svém kontě dvanáct a s náskokem vede střeleckou tabulku soutěže.

DOROST
Inkasovaný gól v první minutě nerozhodil jesenickou U-19 v nedělním utkání v Šumperku s domácím B-družstvem. Hosté otočili výsledek a vyhráli 4:1, čímž navázali na předchozí středeční domácí vítězství nad Frýdlantem. Vítězná šňůra staršího dorostu čítá již pět utkání v řadě.
Mladší dorostenci zažili neúspěšný týden. Po překvapivé domácí prohře s Frýdlantem zažili smolný zápas i v Šumperku – v obou případech naše U-17 prohrála 2:3.

ŽÁCI
Nejlepší tým krajského přeboru starších žáků FK Mohelnice odjel z Jeseníku poprvé v sezoně poražen. Domácí vyhráli zaslouženě 2:1. Uspěli i mladší žáci, kteří poprvé v sezoně udrželi čisté konto a premiérově se radují z výhry na domácím hřišti. Mohelnici porazili 3:0 díky hattricku Tomáše Cundrly.

PŘÍPRAVKA
Starší kategorie U-11 ve čtvrtek podlehla nejlepšímu celku soutěže Javorníku vysoko 1:21, ale v pondělí už se zase radovala z plného bodového zisku proti Řetězárně 5:2. Českou Ves porazili ve své kategorii také mladší benjamínci – na hřišti soupeře vyhráli vysoko 14:0.