Ohlédnutí za víkendem

MUŽI
Stoprocentní bodová bilance na našem stadionu v tomto kalendářním roce pokračuje i po sobotním lehčím nerváku s Bohuňovicemi. Jasné vítězství 4:1 se zrodilo až v poslední dvacetiminutovce. Čtvrtou branku dal Lukáš Woitek, který je se třinácti vstřelenými góly nejlepším střelcem soutěže. Na druhém místě je jedenáctibrankový Navrátil z České Vsi. Naše mužstvo opět zvýšilo náskok v čele tabulky, protože všichni „vlčáci“ za námi hrají vlastní ligu a berou si body navzájem.
Po dvou domácích zápasech vyráží mužstvo na nepopulární nedělní výjezd do olomouckého Černovíra, kde se hrává už v 10 dopoledne.

DOROST
Vítězná šňůra „devatenáctky“ skončila v Přerově na hřišti domácí Viktorie, kde domácí vyhráli díky lepšímu prvnímu poločasu. V něm Jeseník dvakrát inkasoval a ještě přišel o Jardu Orla, který po srážce s gólmanem skončil v nemocnici a na podzim už si nezahraje. Po změně stran byl náš dorost výrazně lepší, dal kontaktní gól a vyrovnání bylo blízko, ale místo toho přišel třetí přerovský úder.
Mladší dorostenci v Přerově selhali. Po slabém a odevzdaném výkonu prohráli vysoko 0:8. Oba naše týmy čekají o víkendu na domácím stadionu Hranice, vedoucí tým divize v obou kategoriích a zřejmě nejtěžší protivník.

ŽÁCI
Starší U-15 vyhrála vysoko nad nováčkem krajského přeboru 5:0 a počtvrté v řadě udržela v utkání čisté konto. Výkon mužstva ovšem nebyl tak oslnivý, jako v předchozích zápasech a poslední tým tabulky byl ušetřen většího debaklu.
Ani mladší žáci nenavázali svojí hrou na předchozí výborná představení, vítězství 8:2 nad Slavonínem je ale naprosto zasloužené. Pomohl k tomu rychlý nástup v podobě tří branek za první tři minuty.
Tento víkend jedou žáci do Nových Sadů.

PŘÍPRAVKA

Starší přípravka U-11 vyhrála v Mikulovicích po boji 5:3 a má na druhém místě stejný počet bodů jako vedoucí Javorník, který má ale zápas k dobru.
Mladší přípravka U-9 sehrála klíčové utkání soutěže a zvládla duel prvního s druhým. Stará Červená Voda odjela z Jeseníku poražena 9:6.