Ohlédnutí za víkendem

MUŽI
Po skvělém výkonu celého mužstva se v Černovíru zrodilo nejvyšší vítězství ze soupeřových hřišť v této sezoně. Jeseník tlačil na pilu od první minuty a soupeř nestačil nasazenému tempu. Díky šestibrankové výhře se FK Jeseník vrací do čela soutěže Deníku Sport o nejofenzivnější tým výkonnostního fotbalu. Tento týden čeká naše fotbalisty utkání na domácím hřišti proti poslednímu Bludovu.

DOROST
Velmi dobře se představil také náš dorostenecký tým kategorie U-19. Na našem stadionu přivítal vedoucí mužstvo divize Hranice na Moravě a rozloučil se s domácími diváky šťastnou výhrou 2:1. Mladší dorost, rovněž proti nejlepšímu celku soutěže, podlehl 0:2. Oba dorostenecké celky čekají na podzim už jen dva venkovní výjezdy do Krnova a Vsetína.

ŽÁCI
Starší žáci pokračují na vítězné stezce a drží krok s Mohelnicí, která vede krajský přebor díky lepšímu skóre. Jeseník o víkendu vyhrál v Nových Sadech po dobrém výkonu 2:1. Stejného soupeře zdolali na jeho hřišti také mladší žáci U-13, kteří si připsali další venkovní výhru 6:1. Jeseničtí žáci nastoupí tuto sobotu doma proti Želatovicím a bude to podzimní rozloučení s domácím prostředím.

PŘÍPRAVKA
Starší přípravka v pondělí uzavřela podzimní část soutěže domácí porážkou se Supíkovicemi 2:4. Mladší přípravka skončila již před týdnem.