Jeseník prohrál v Lanškrouně

TJ LANŠKROUN – FK JESENÍK 4 : 2 (2:1)

lanskroun_logo

Na hřišti aktuálně třetího týmu krajského přeboru v Pardubickém kraji zahájili jeseničtí fotbalisté sérii přípravných zápasů před jarní sezonou, která startuje za dva měsíce.

Domácí mužstvo předvedlo kompaktnější fotbal a na jeho hře bylo znát, že to není jejich první přípravné utkání. Jeseničtí hráči naopak mají za sebou jen několik tréninků zaměřených na hrubou fyzickou přípravu, s výběhy do jesenických lázní či do Lipové.

Hosté se ujali vedení gólem Mlynáře, Lanškroun ale do poločasu otočil na 2:1. Ještě před přestávkou mohl vyrovnat Bříza, jenže neproměnil pokutový kop. V druhém poločase domácí skórovali ještě dvakrát a v závěru korigoval prohru na konečných 4:2 Woitek.

Hrálo se za nízkých teplot, ale ve slunečném počasí a na dobře připraveném hřišti s umělým povrchem. Jeseníku scházelo několik indisponovaných hráčů, především nemocný tvůrce hry Minka.

Zítra pokračuje příprava domácím utkáním s Duklou Praha, hraje se od 10 hodin.

Sestava FK Jeseník: Vrána (46. Koukol) – Novák, Keltner, Macura (46. Karakasidis), T.Glac (46. P.Glac) – Nepožitek, Hanzlík, Mlynář, Vavrač (46. Woitek) – Kysela, Bříza (80. Macura).