Ohlédnutí za víkendem

MUŽI

Rekordní divácká návštěva nejen této sezony sledovala přesvědčivé vítězství Jeseníku nad Českou Vsí. První jarní utkání I.A třídy zvládlo mužstvo nejen výsledkově, ale i solidním výkonem a i nadále v tomto soutěžním ročníku si udržujeme stoprocentní bodovou bilanci z domácího hřiště. Tuto sobotu první jarní výjezd – hrajeme „za humny“ v Jindřichově u Hanušovic.

DOROST

Vynikající výkon podpořený pěti brankami znamená druhé vítězství ve třetím jarním vystoupení starších dorostenců v divizi. Na hřišti posledního Zábřehu vyhrála U19 hladce 5:2. Mladším dorostencům vyšel vstup do zápasu, ale domácí Zábřeh byl lepší a zaslouženě zvítězil. Jeseník U17 byl o víkendu jediným poraženým týmem našeho klubu. V sobotu dopoledne hosti dorost na našem stadionu šumperské „béčko“.

ŽÁCI

Stoprocentní bodová bilance z prvního jarního kola proti hostům z Konice. Starší žáci v souboji týmů s přední pětky krajského přeboru zvítězili 3:1, mladší U13 dokonce 6:1. V neděli tohoto týdne čeká žákovské týmy horká půda v Zábřehu, pro mladší žáky to zároveň bude souboj o všechny – přesněji o naději na krajský titul (Zábřeh vede soutěž o 4 body).

PŘÍPRAVKA

Starší přípravka vstoupila do jarní části okresního přeboru vysokým domácím vítězstvím 11:2 nad Starou Červenou Vodou.