Ohlédnutí za víkendem

logo_kulMUŽI

Jeseník zvládá jarní sezonu bez sebemenšího zaváhání a z pěti odehraných utkání má plný počet bodů. Obávané dvojutkání v Maletíně a ve Štítech dopadlo nad očekávání, i když sobotní výkon měl k ideálu daleko. Ale jak říká klasik, historie se ptát nebude… a k pojištění postupu do kraje zbývá mužstvu jediné vítězství ve zbývajících šesti duelech. Ten první čeká naše borce tuto sobotu na domácím stadionu s Leštinou.

DOROST

Oba naše celky této kategorie prožívají úspěšné jaro, což ukázaly v dalších domácích zápasech. Starší dorostenci U-19 zvítězili nad Valašským Meziříčím vysoko 7:1 a ještě cennější je výhra mladší „sedmnáctky“, která získala skalp třetího mužstva tabulky po výsledku 3:2. Dorostenci tento pátek využijí svátečního volna k dohrávce v Novém Jičíně a v neděli sehrají domácí utkání s Viktorií Přerov.

ŽÁCI

Žákovské týmy bojují o prvenství v krajském přeboru. Pro starší žáky U-15 bylo ve středu v Čechovicích velmi těžké se vyrovnat s nepřízní rozhodčího, který našemu mužstvu neuznal regulérní gól a Jeseník poprvé na jaře ztratil body po prohře 0:1. V neděli se ale tým vrátil na vítěznou vlnu vysokou výhrou v Mohelnici 5:1.
Mladší žáci U-15 si v Čechovicích i v Mohelnici připsali další cenné skalpy těžkých soupeřů a obhajobu prvenství v kraji mají stále plně ve svých rukou. Tento čtvrtek čeká naše žákovské týmy dohrávka v Kozlovicích a v sobotu domácí duel s Brodkem u Přerova.

PŘÍPRAVKA

Starší přípravka měla o víkendu volno, zatímco mladší tým U-9 čekaly hned tři zápasy okresního přeboru: ve středu otevřeli jarní sezonu výhrou v Mikulovicích 7:5, v pátek na našem stadionu zvítězili nad Bernarticemi 11:4 a v pondělí doma zdolali Českou Ves po boji 8:7.