Ohlédnutí za víkendem

MUŽIlogo_kul
Trenér Ševčík promluvil hráčům do duše a po rozpačité hře ve Štítech předvedl Jeseník proti Leštině nejlepší domácí výkon jarní sezony. Odnesla to Leština, která po šesti minutách prohrávala už o dvě branky a nakonec si odvážela tenisového „kanára“. Naše mužstvo zanechalo dobrý dojem a tento víkend jede potvrdit postup do Loštic!

DOROST
S velkými problémy v sestavě se potýkalo minulý týden naše mužstvo U-19, které nastupovalo do dvou divizních zápasů citelně oslabené. V páteční dohrávce si Jeseník odvezl debakl z Nového Jičína 1:6. Nedělní domácí duel s Přerovem ukázal velkou morální sílu tohoto mužstva, které doslova ubojovalo vítězství 1:0.
Mladší dorost U-17 doplněný o několik starších žáků oba zápasy prodlouženého víkendu prohrál – v Novém Jičíně 0:3 a doma s Přerovem 0:1. Naše dorostenecké týmy čeká o víkendu daleký výlet do Hranic na Moravě.

ŽÁCI
Starším žákům se podařil návrat na vedoucí pozici krajského přeboru po čtvrteční dohrávce v Kozlovicích, kterou Jeseník vyhrál 3:1. V sobotu v tréninkovém tempu naše U-15 vyhrála nad slabým Brodkem u Přerova 8:0.
Mladším žákům se naopak dohrávka v Kozlovicích nevydařila a poprvé v tomto ročníku krajského přeboru ztratili body na soupeřových hřištích po prohře 2:4. Také naše U-13 ale zůstává v čele krajského přeboru po víkendové hladké výhře nad Brodkem 10:1.

PŘÍPRAVKA
Starší přípravka U-11 v okresním přeboru porazila Vidnavu 10:5. Mladší přípravka U-9 hrála minulý týden dvě utkání na hřištích soupeřů: v České Vsi vyhrála 10:4 a ve Vidnavě 10:6.