V neděli do Loštic

Do tvarůžkářského městečka vede další fotbalová pouť jesenického „dream teamu“.

V I.A třídě se hřejeme na výsluní a zároveň mužstvo bojuje o sezonní cíl číslo 2, kterým je prvenství v soutěži deníku Sport o Nejofenzivnější amatérský tým v zemi. I proto trenér Petr Ševčík vyhlašuje: do Loštic jedeme vyhrát a jedeme si vylepšit gólovou bilanci.

Trenér po pátečním tréninku mužstvu oznámil, že v Lošticích bude hrát Jeseník na tři útočníky. „Možná je to drzé, ale říkám to otevřeně, že chceme vyhrát a dát co nejvíc gólů,“

S mužstvem už začal trénovat Martin Furik, ale stav jeho kotníku ho stále limituje v pohybu. V Lošticích bude určitě scházet Petr Glac, který o víkendu slaví kulatiny a již v předstihu se trenérovi omlouval.

Když už jsme u těch oslav, řady jesenických fotbalových příznivců rozšířila ve středu nejmladší členka Artemis Karakasidisová (49cm, 2,8kg). Hrdému tatínkovi Kubovi Karakasidisovi blahopřejeme a malé Artemis přejeme, ať to v životě dotáhne přece jen o něco dál než jen na jesenický stadion…

Další důležitou informací vztahující se k mužstvu mužů je soupeř pro semifinále krajského poháru: bude jím aktuálně vedoucí tým krajského přeboru Nové Sady. „Kluci jsou nadšení a na tento zápas se moc těší,“ říká trenér Ševčík. Hrát se bude na jesenické „umělce“ ve středu 27.5. od 19:00 hodin.

Nejbližším soupeřem však jsou Loštice, které jsme na podzim doma zdolali 4:1.  Odveta na loštickém stadionu se hraje tuto neděli 17.5. od 16:30 hodin.