V sobotu do Bludova

Poslední Znak_SK_Bludovutkání na soupeřově půdě v této sezoně a poslední výjezd v I.A třídě. Jeseník jede do Bludova a oba týmy čeká pravděpodobně fyzicky nejnáročnější zkouška jara v parném letním počasí. Očekávají se teploty okolo třiceti stupňů.

Domácí Bludov je jistým sestupujícím a na jaře klub buduje nový kádr pro I.B třídu, v níž by se bludovští fotbalisté rádi hned zařadili mezi favority. V probíhající jarní sezoně si omlazený kádr připsal dvě výhry a dvě remízy.

Jeseník jede do Bludova v roli jasného favorita a nepřipouští si nic než vítězství. V posledních dvou kolech se jesenické mužstvo ještě pokusí zvrátit vývoj v soutěži o Nejofenzivnější tým, kde v posledních kolech pražské Ďáblice nasadily k velkému trháku. „Ten náš gólový stroj se teď trochu zadrhl. Šance máme, ale buď hodně chceme, nebo prostě ta koncentrace už není taková,“ říká trenér Petr Ševčík.

Před zápasem se sejde kompletní kádr ke společnému fotografování. V sestavě pro utkání ale bude scházet dlouhodobě zraněný Vladimír Novák, naopak připraven už by mohl být Bronislav Mlynář, který poslední zápasy vynechal kvůli problémům s kolenem.

Sobotní vzájemné utkání na jesenickém stadionu skončilo výhrou domácích 11:0. Čtyři branky tehdy vstřelil Adam Bříza, pro kterého má sobotní výjezd do Bludova speciální nádech – právě na tomto hřišti utrpěl před pár let těžké zranění, které ho na více než rok vyřadilo z fotbalu.

Věřme, že sobotní utkání dohrají všichni a že Jeseník prodlouží stoprocentní bodovou bilanci v jarní sezoně.

Utkání SK BLUDOV – FK JESENÍK se hraje v sobotu 6.6.2015 od 16:30 hod.