Ohlédnutí za víkendem

MUŽI

Jesenické mužstvo zakončilo jarní sezonu famózním výkonem v utkání s Bělkovicemi a po vítězství 8:1 propukly spontánní a neřízené oslavy postupu do krajského přeboru. V zápase proti Bělkovicím se ukázal Jeseník v nejlepším možném světle a zaslouženě zvítězil.

DOROST

Kategorie U-19 se rozloučila se sezonou a také s trenérem Richardem Zrníkem, který po roce opouští FK Jeseník. Vítězství ve Frýdlantu 3:1 nestačilo na vylepšení šestého místa konečné divizní tabulky. Mladší dorost U-17 ve Frýdlantu prohrál 2:5 a v soutěži končí osmý.

ŽÁCI

Poslední utkání sezony sehráli žáci na domácím hřišti proti poslednímu týmu krajského přeboru Velkým Losinám. Vítězství 12:0 už nemohlo nic změnit na konečné druhé příčce naší U-15. Mladší žáci po velkém boji otáčeli proti Velkým Losinám výsledek a po vítězství 5:3 společně oslavili prvenství v krajském přeboru.

PŘÍPRAVKA

Poslední utkání sezony sehrála také kategorie U-11 a po vítězství v Javorníku 9:0 končí Jeseník na třetím místě okresního přeboru. Mladší přípravka U-9 se po prvenství v okresním přeboru v minifotbale rozloučila se sezonou turnajem v Jindřichově, kde skončila na cenném třetím místě za dvě družstvy Baníku Ostrava.