Jeseník – Letohrad B 9 : 0

Druhé a poslední přípravné utkání před začátkem nové sezony skončilo jasný vítězstvím domácího mužstva, které jednoznačně přehrálo odevzdaného soupeře.

Mužstvo Letohradu B hraje krajský přebor Pardubického kraje a v zimním přípravném utkání na letohradském stadionu podlehlo našemu týmu 2:6. Letní odveta v Jeseníku byla ještě o stupeň jednoznačnější. Hosté vzdorovali možná pětadvacet minut, pak ale zcela odpadli a mnoho nechybělo, aby si z Jeseníku odvezli dvouciferný debakl. „Soupeř nás příliš neprověřil,“ potvrdil trenér Petr Ševčík.

Ještě celkem vyrovnaný první poločas přinesl dva góly do letohradské sítě po střelách Macury a L.Woitka. Do druhého poločasu udělal trenér Ševčík sedm změn v sestavě a čerství hráči unaveného soupeře „dorazili“ dalšími sedmi zásahy. Po dvou gólech dali Plhák, Marcinov, Chromek a o nejhezčí branku utkání se postaral střelou z dálky Minka.

Z širšího kádru scházeli v generálce na sezonu Daniel, Furik, T.Glac, Schneider, Hanusek, Lukáč a brankář Koukol.

Sestava: Vrána – Keltner (46. Novák), Macura, Karakasidis (75. Keltner), Vavrač (46. P.Glac) – L.Woitek (46. Chromek), Mlynář (46. Minka), Hanzlík (70. Mlynář), R.Vojtek (46. Nepožitek) – Kysela (46. Marcinov), Bříza (46. Plhák).