Jeseník – Zábřeh 2 : 1

V teplém podzimním dopoledni přivítali naši starší žáci celek ze Zábřehu a po dvou porážkách ze hřišť soupeřů se dočkali dalšího bodového zisku.

Na začátku zápasu jsme se pokoušeli hrát dlouhé vysoké pasy za obranu, což nemohlo mít úspěch, jelikož soupeř měl výškovou převahu. Poté naši kluci dali balon na zem a kombinací začali svého soupeře přehrávat a vypracovali si i několik šancí, které nedokázali využít. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

V druhém poločase jsme pokračovali v nastoleném tempu a přišly i branky. Po závaru v pokutovém území se k míči dostal Latzel a zakončil na zadní tyč – 1:0 Po brance se obraz hry výrazně změnil, protože soupeř musel začít útočit a Jeseník čekal na brejky. Po jednom z nich Orel vysunul Tulise a ten přesně nacentroval na Bouchala, který špičkou tečoval míč před brankářem do sítě. V závěru zápasu se náš soupeř zmohl pouze na snížení, když Látka vyrazil střelu z dálky před sebe a dobíhající útočník měl úlohu lehkou. V závěru jsme kontrolovali hru a soupeře do dalších šancí nepustili.

Průměrný fotbal, v němž ani jeden z týmů nepředvedl optimální výkon, skončil těsnou výhrou domácích.

FOTOGALERIE

Sestava: Látka – Bartoš, Horák, Kmínek, Orel – Sytař, Latzel, Dostál, Tulis – Bouchal, Cundrla Střídali: Plšek, Kašník. Branky: Latzel, Bouchal.