Ohlédnutí za víkendem

Až dnes odehrály naše žákovské týmy odložená utkání v Bohuňovicích. Proto až nyní přinášíme pravidelné ohlédnutí za fotbalovým týdnem v FK Jeseník.

MUŽI

Čtvrtá bodová ztráta v probíhající podzimní sezoně se zrodila na domácím stadionu proti velmi kvalitnímu Šternberku. V bojovném a tvrdém utkání se soupeři rozešli remízou 1:1. Víkendové kolo znovu zamíchalo pořadím na předních pozicích. Naše mužstvo půjde do nedělního přetěžkého souboje v Dolanech z druhého místa.

DOROST

Na hřišti vedoucího mužstva moravskoslezské divize se jeseničtí starší dorostenci prezentovali sympatickým výkonem, bohužel domácí Valašské Meziříčí potrestalo chyby v naší defenzivě a tak si Jeseník odvezl prohru 0:3. Stejným výsledkem dopadl i duel mladších dorostenců, kteří po neproměněných šancích rovněž ve Valmezu třikrát inkasovali. V sobotu čeká náš dorost na domácím hřišti další soupeř z popředí tabulky Viktorie Přerov.

ŽÁCI

V oslabené sestavě nastoupili starší žáci ke středeční dohrávce krajského přeboru v Bohuňovicích a prohráli 2:4. Utkání obou kategorií se hrálo současně, takže Jeseník musel oželet obvyklou praxi, kdy střídačku starších žáků doplní hráči z mladšího týmu. Jesenická U-13 v Bohuňovicích zvítězila 4:2. V neděli čeká naše žáky výjezd do Nových Sadů.

PŘÍPRAVKA

Naše A-družstvo v okresním přeboru starších přípravek sehrálo klíčové utkání o první místo v Supíkovicích a zvítězilo 11:5. Jesenické „béčko“ si poradilo doma s Bernarticemi 13:5 a posunulo se na druhé místo tabulky za Jeseník A.