Bohuňovice – Jeseník 4 : 2

Ve středeční dohrávce krajského přeboru starších žáků jsme zavítali do Bohuňovic. Trenér musel přeskládat sestavu kvůli absenci Sekaniny a Horáka. Kapitánskou pásku navlékl Tomáš Cundrla.

V úvodu utkání jsme se museli vypořádat s nekvalitou hřiště. Domácí nás zaskočili útočnou hrou a tak jsme se ze začátku utkání pouze bránili. Až po čtvrthodině jsme se dostali k naší hře, začali jsme soupeře přehrávat a vytvořili si šance. Jednu z nich proměnil Marek Kocourek, když v 19.minutě překonal domácího brankáře. Do konce poločasu ještě několikrát zahrozili domácí, ale všechny jejich šance zlikvidoval spolehlivý Látka. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 z našeho pohledu.

Do druhého poločasu jsme vstoupili špatně, když domácí potrestali dvě naše ztráty ve středu hřiště a Bohuňovice tak dvěma góly obrátily vývoj utkání na svoji stranu. Na soupeřovy dvě branky jsme dokázali odpovědět, když Patrik Kmínek překonal z úhlu domácího gólmana. Vstřelená branka nás nabudila a v tu chvíli jsme hráli skvělý fotbal a zamkli jsme soupeře na jejich polovině. Bohužel fotbal bývá někdy nespravedlivý a to se ukázalo, když Tulis špatnou přihrávkou poslal soupeře do brejku a útočník si s nabídnutou šancí poradil. O minutu později vstřelil Sebastian Kašník gól, ale do špatné brány. Díky ukázkovému „vlastenci“ jsme se už nenadechli k nějakému náporu a konečné skóre tedy bylo 4:2.

Zbytečná ztráta bodů by nás v konečném účtování mohla hodně mrzet. Náladu si můžeme zlepšit v neděli, kdy jedeme do Nových Sadů, kde budeme favoritem.

Sestava: Látka – Orel, Cekuras, Tulis – Dostál, Kmínek, Kocourek, Cundrla, Bouchal – Bašný, Pospíšil. Střídal: Kašník. Branky: Kocourek, Kmínek.

Autor: Karel Tulis ml.