Důležité body z Mohelnice

Mohelnice – Jeseník 1 : 2 (0:2)

V dalším kole krajského přeboru jsme zavítali na půdu silného celku z Mohelnice. V případě výhry bychom se dostali na páté místo tabulky před našeho dnešního soupeře.

FOTOGALERIE

Ze začátku utkání byla hra vyrovnaná. Domácí drželi více míč, ale do žádné vážnější šance se nedostali. První příležitost měl Marek Kocourek, který po svém uniku nepřekonal gólmana. To se povedlo v 17. minutě Petru Sekaninovi po rohovém kopu, když svým důrazem doklepl míč do sítě a vstřelil svůj první gól v sezoně. Po vedoucí brance jsme se uklidnili a diktovali tempo hry. Ve 28. minutě poslal Patrik Kmínek skvělou přihrávku do běhu Kocourkovi, kterého domácí obránci stíhali marně a jesenický útočník zakončil akci přesně do dolního rohu branky. Do kabin se šlo za stavu 2:0 z našeho pohledu.

Ve druhém poločase jsme nenavázali na dobrý výkon z první půle a jen se bránili. Domácí byli odměněni za aktivitu v 60. minutě, když potrestali naši chybnou rozehrávku a přesná střela se otřela o tyč a zapadla do brány. Posledních deset minut jsme přežili bez dalšího inkasovaného gólu.

Utkání mělo dva rozdílné poločasy. V tom prvním jsme předvedli skvělý výkon. V druhém poločase jsme byli příliš pasivní a proto jsme se na konci utkání strachovali o výsledek.

Do tabulky jsme si připsali tři důležité body a poskočili na páté místo. Příští týden přivítáme na domácím hřišti těžkého soupeře ze Slavonína.

Sestava: Bašný – Dostál, Kmínek, Tulis, Sekanina – Marek, Horák, Cundrla, Bouchal – Látka, Kocourek. Branky: Sekanina, Kocourek.

FOTOGALERIE