V sobotu Určice

Jeseník seurcice připravuje na další utkání krajského přeboru. Předpověď počasí nevypadá moc optimisticky, ale všechno ostatní snad vyjde tak, jak si všichni přejeme.

Přijíždí jediný přemožitel Jeseníku v této sezoně. TJ Sokol Určice ještě loni hrál moravskoslezskou divizi, ale po sestupu do krajského přeboru se zařadil spíše do skupiny týmů bojujících o záchranu. Ve vzájemném podzimním utkání v Určicích se ovšem podařilo domácím dokonale zaskočit favorita z Jeseníku, který utržil čtyřgólovou lekci. Jediná jesenická porážka v dosavadním průběhu soutěže se navíc zrodila už v prvním poločase v rozmezí pouhých deseti minut, kdy hosté dostali všechny góly.

Naše mužstvo má tedy soupeři co oplácet a v domácím prostředí se Jeseníku zatím daří – obě jarní utkání skončila vysokým vítězstvím (4:0 Chválkovice, 5:1 Hněvotín). Tým trenéra Petra Ševčíka se musí ovšem vyrovnat s další ztrátou v podobě zranění Martina Hanzlíka, který bude kvůli svalovým potížím chybět několik týdnů. Rozšířil tak řady dlouhodobě zraněných Minky, P.Glace, T. Glace a stále ještě ne zcela doléčených Daniela a Furika. Různé patálie řeší i někteří další hráči, nicméně Jeseník je připraven další domácí zápas bezpečně zvládnout.

Hosté z Určic se na podzim postarali o senzaci nejen vysokou domácí výhrou nad Jeseníkem, ale také následným tříbodovým ziskem v Ústí (výhra 2:1). V dosavadní jarní sezoně utrpěly Určice jedinou porážku ve Šternberku, další venkovní zápasy (v Mohelnici a v Kojetíně) skončily remízami, doma pak zdolaly Velké Losiny (1:0) a naposledy Dolany (3:1).

Utkání FK Jeseník – TJ Sokol Určice se hraje v sobotu 23.4.2016 od 16:00 hodin. V poločase budou slosovány vstupenky a vylosovaný výherce si odnese cenu v podobě poukazu na týdenní obědové menu v restauraci Na Koupališti.

Další program 23. kola: 

SOBOTA 23.4.2016
Litovel – Hněvotín (16:00)
Šternberk – Velké Losiny (16:00)
NEDĚLE 24.4.2016
Ústí – Zábřeh (10:00)
HFK Olomouc B – Mohelnice B (10:00)
Želatovice – Chválkovice (16:00)
Medlov – Kralice n.H. (16:00)
Dolany – Kojetín (16:00)