Jeseník – Určice 4:0

V dalším kole krajského přeboru jsme na domácím hřišti přivítali soupeře z Určic, který je v tabulce na sedmém místě. Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého. Při absenci Tobiáše Marka jsme museli doplnit kádr mladšími žáky.

FOTOGALERIE

Úvod utkání jsme měli fantastický a hned ve 3. minutě jsme šli do vedení, když Kocourek pronikl do pokutového území a nahrál Látkovi, který se před prázdnou bránou nemýlil. O čtyři minuty později Kmínek vyvezl balón z vlastní poloviny a přihrál Kocourkovi, který šel sám na bránu a chladnokrevně zakončil. Ve 21. minutě vstřelil svou druhou branku v utkání Kocourek po centru Bouchala. Po celý první poločas jsme měli hru pod kontrolou a soupeř se dostal pouze do jedné vyložené šance, když útočník Určic nastřelil břevno. Do kabin se šlo za stavu 3:0.

Ve druhém poločase jsme měli hru pevně pod kontrolou a všechny šance soupeře pochytal spolehlivý gólman Bašný. V 51. minutě jsme zvýšili své vedení už na rozdíl čtyř branek po spolupráci dvou středních záložníku. Tomáš Cundrla nacentroval a Jiří Horák přesně zakončil. Do konce zápasu se skóre nezměnilo a zápas tak skončil 4:0.

V sobotním duelu jsme podali dobrý výkon. Především na začátku utkání jsme soupeře k ničemu nepustili a připsali si tak pátou výhru v řadě. V úterním zápase proti Lošticím budeme chtít potvrdit skvělou formu z posledních zápasů.

FOTOGALERIE

Sestava: Bašný – Dostál, Kmínek, Tulis, Sekanina – Buček, Horák, Cundrla, Bouchal – Látka, Kocourek. Střídal: Bartoš. Střelci: Kocourek 2, Látka, Horák.