Vydařené soustředění

Fotbalový tým mužů FK Jeseník absolvoval před startem jarní sezony společné soustředění.
Jesenický fotbalový tým se protrápil podzimní částí sezony a jakkoliv to zní neuvěřitelně, před startem jara patří postavením v tabulce do pásma sestupu. Přesto v jesenickém klubu není ani náznak pochyb o tom, že by měl mít tento tým v I.A třídě jakékoliv problémy. A poslední přípravné zápasy nasvědčují, že v mužstvu vládne velmi dobrá atmosféra, hráči jsou pozitivně naladěni a těší se na jarní zápasy, v nichž se očekává jednoznačný posun do horních pater tabulky.
Dobrá nálada panovala i v průběhu čtyřdenního společného soustředění, které mužstvo absolvovalo od čtvrtka do neděle. Hráči byli ubytovaní v jesenických lázních, kde absolvovali rehabilitaci, jednotlivé tréninkové jednotky pak probíhaly ve fotbalovém areálu v Jeseníku. Trenér Petr Ševčík si pochvaloval nejen podmínky soustředění, ale také výborný přístup všech hráčů. Jarní kádr se sešel v plném počtu a mužstvo si tréninky doslova užívalo. 
Společné soustředění pak zakončily dva víkendové zápasy. V sobotu Jeseník vyhrál nad Českou Vsí 5:1, když po dvou brankách dali Furik s Vavračem a jednu přidal Karakasidis. Ten je staronovou posilou jesenického kádru, stejně jako další navrátilec Petr Glac. Oba by měli patřit k oporám a vzhledem k jejich věku i přirozenými vůdci mužstva. V neděli pak jeseničtí fotbalisté rozdrtili dalšího účastníka I.B třídy Žulovou 7:1.
V sobotu 5.dubna zahájí Jeseník jarní část sezony utkáním v Bludově.