Jeseník – Rýmařov 1 : 1

Po Kozlovicích hned druhá remíza, kterou můžeme rovněž zařadit do složky s názvem ztracené body. V druhém poločase, za nerozhodného stavu měl Jeseník několik možností, jak strhnout vítězství na svou stranu

FOTOGALERIE

ZÁZNAM CELÉHO UTKÁNÍ

Obávaný Rýmařov přijel se sympatickou fanouškovskou podporou v zádech a jelikož ani domácí „kotel“ nemlčel, měli hráči připravenou slušnou diváckou kulisu. Bouřlivá atmosféra z hlediště se přenesla na hřiště a tak byl k vidění bojovný a tvrdý fotbal plný osobních střetů.

Jeseník začal aktivněji a v 11. minutě jsme vedli: Mlynář vysunul z hloubi vlastního pole Minku, ten kolmým nákopem za obranu nastartoval Břízu, který se s tím nemazal: z voleje napálil míč přímo k tyči a domácí šli do vedení.

Vydrželo nám do 35. minuty, kdy si obrana špatně rozebrala hráče při standardní situaci, nakopávaný balon přistál na noze úplně volného Jiřího Furika, a ten překonal bezmocného Pastuchu.

Jestliže první poločas přinesl minimum střeleckých pokusů na obou stranách, druhé dějství už bylo v tomto směru fotbalovější, a to hlavně díky domácím, kteří udávali tempo hry a soupeře až na ojedinělé standardky k ničemu vážnému nepustili. Jeseník byl blízkou k vítěznému gólu v 63. minutě, kdy Furikův přetažený centr našel hlavu Plháka, který u zadní tyče hlavičkoval mimo. Ještě větší příležitost zahodili domácí po Woitkově drzém průniku a přihrávce do brankoviště, kde nabíhající Navrátil z pěti metrů přestřelil. Smůla nás neopouštěla ani v dalších minutách, hráči si sáhli až na dno a pro dobrý výsledek tentokrát odvedli maximum. Stačilo to pouze na bod.

FOTOGALERIE

ZÁZNAM CELÉHO UTKÁNÍ

Branky: 11. Bříza – 35. J. Furik.

FK Jeseník: Pastucha – Mráz (46. Řezníček), Keltner, Macura, Vavrač – Furik, Mlynář, Minka, Woitek – Bříza (45. Plhák), Navrátil (84. Kysela).

SK Jiskra Rýmařov: Kameník – Hoza, Harazin, Němec, Furik J., Dydowicz (56. Tomeček), Furik M., Šupák, Horák, Ondruška, Krejčí.

Žluté karty: 48. Macura, 63. Minka – 38. Horák, 41. M. Furik, 80. J. Furik, 82. Harazin.
Diváci: 310
Rozhodčí: D. Šafrán – J. Šamárek, R. Kaloč.