Naše mládež v akci

S koncem soutěžního ročníku zdaleka nekončí fotbalové dění v našem klubu. Mládežnická družstva čekají již tento týden zajímavé akce.

ČTVRTEK 15.6.
Klubový turnaj mladší přípravky
Miniturnaj našich nejmenších fotbalistů pořádáme ve čtvrtek od 15 hodin na jesenickém stadionu. Všechny děti spadající do kategorie mladší přípravy budou rozděleny rovnoměrně do čtyř družstev a zahrají si mezi sebou o hezké ceny. Vítáni jsou i příchozí

SOBOTA 17.6.
Turnaje v Jindřichově a ve Vápenné
Benjamínky čekají v sobotu hned dva turnaje. Ve Vápenné se bude hrát závěrečný turnaj okresního přeboru mladších přípravek U-9. Starší přípravka U-11 doplněná o některé mladší hráče pojede na turnaj Pomoraví cup do Jindřichova.
NEDĚLE 18.6.
Turnaj budoucích dorostenců
Od 9 hodin se na našem stadionu koná miniturnaj hráčů ročníku 2002 určeného pro všechny kluky z okresu Jeseník. Akcí „Pokračujte s fotbalem“ chceme zamezit tomu, aby mladí fotbalisti, kteří letos končí v kategorii žáků, neskončili úplně s fotbalem, ale aby pokračovali v dorostenecké kategorii. Ta je v okrese Jeseník doslova ohroženým druhem a soutěže v této věkové kategorii hrají pouze Jeseník, Česká Ves a Mikulovice. Zváni jsou i současní mladší dorostenci napříč všemi kluby (ročník 2001).
NEDĚLE 18.6.
Žáci na turnaji v Šumperku
Naše kategorie žáků U-13, která letos vyhrála suverénním způsobem krajský přebor, pojede na silně obsazený turnaj do Šumperka, kde se mimo jiné utká s Baníkem Ostrava, Sigmou Olomouc, Vítkovicemi Prostějovem, Šumperkem a dalšími.