Žáci na prvních místech

Fotbalové týmy FK Jeseník v kategoriích U-15 (starší žáci) a a U-13 (mladší žáci) vedou po podzimní sezoně krajský přebor.

FOTOGALERIE – starší žáci U-15

FOTOGALERIE – mladší žáci U-13

O posunu na první místo rozhodla u obou žákovských týmů vydařená dohrávka třináctého kola proti Kozlovicím. V utkání starších žáků se Jeseník rychle ujal vedení už v první minutě zásluhou průbojného útočníka Červeňáka. Hosté sice v 18. minutě vyrovnali, ale byl to znovu Červeňák, kdo obratem vrátil domácím vedení. Pak byla proti Kozlovicím nařízena penalta, kterou ale Kmínek poslal do tyče. Vítěznou pojistku tak vstřelil až v druhém poločase A. Pudil. Jeseník přezimuje na vedoucí pozici s dvoubodovým náskokem na Mohelnici.

Sestava: Vajda, Kružík, Plšek, Dřímal, M. Sytař, Kubánek, Malysa, Duda, Sroka, Červeňák, Sam. Planý, Kmínek, Machů, Polčák, Bartoš, A. Pudil, M. Pudil.

Mladší žáci bojovali s Kozlovicemi v přímém střetu dvou nejlepších celků soutěže o titul podzimního půlmistra. Ve strhujícím utkání předvedli oba celky vynikající fotbal s velkým nasazením. Hosté po celou dobu jen dotahovali náskok Jeseníku, který zaslouženě vyhrál 6:3. O domácí góly se postarali A. Pudil (4), Polčák a Marinka. Rovněž jesenická U-13 tak vstoupí do jarní sezony z vedoucí příčky krajského přeboru.

Sestava: Zdražil – Ondrejkovič, Formánek, Glac, Hlobil, Marinka, A. Pudil, Špelda, Sroka, Seb. Planý, Bár, M. Pudil, Moravec, Polčák, J. Sytař, Černý.

FOTOGALERIE – starší žáci U-15

FOTOGALERIE – mladší žáci U-13