Bohumín – Jeseník 2 : 1

Poslední zápas celé divizní sezony obstaral střet dvou týmů ze spodní poloviny tabulky. Domácí nám oplatili podzimní porážku z Jeseníku. Ročník končíme na 12. místě.

„Byl to remízový zápas, který rozhodly dvě naše chyby. Hráči si to odedřeli a škoda nevyužité velké šance v druhém poločase, protože nerozhodný výsledek bychom si asi zasloužili,“ zhodnotil utkání trenér Petr Ševčík.

Domácí šli do vedení po centru na volného Hanuse v 10. minutě. Jeseník odpověděl povedenou přímočarou akcí z pravé strany, na jejímž konci byl střílející Plhák – 1:1. Ve vyrovnané první půli měli domácí přece jen více střeleckých pokusů, ale zakončovali nepřesně. Začátek druhého poločasu ale naše obrana zaspala a neobsazený Hanus hlavou podruhé v tomto utkání skóroval. Byl to zároveň poslední gól utkání. Jeseník byl nejblíž k vyrovnání v 57. minutě, kdy velkou šanci nedal Bříza.

Branky: 10. a 48. M. Hanus – 19. Plhák

FK Bospor Bohumín: Švrčina – Košťál, Palej, Padych, Hanus M. (78. Jatagandzidis), Sittek, Poštulka, Ferenc (64. Šiška), Leibl (74. Nowinski), Hanus F., Vaclík.

FK Jeseník: Pastucha – Andrušík, Keltner, Mlynář, Vavrač – Plhák, Řezníček, Karakasidis, Mráz, Kysela – Bříza (68. Planý)

ŽK: Leibl, Palej, Sittek – Kysela, Řezníček.

Rozhodčí: Částečka – Bebenek, Kontoršikov.

Diváci: 140.