Příprava mužů

Další sezona – nedokončená kvůli vládním opatřením v souvislosti s pandemií – je za námi. A jesenické mužstvo se už 13. 7. znovu sejde k zahájení přípravy na nový soutěžní ročník. Všichni věříme, že se po dvou nedohraných letech konečně odehraje celý a bez přerušení.

Jeseník zahájí přípravu prvním tréninkem v úterý 13. 7. od 18 hodin. Hned o den později, ve středu 14. 7. v podvečer jede mužstvo k prvnímu přípravnému utkání do Hanušovic, kde se utká s týmem Šumperka U-19, který tam bude tou dobou na soustředění. Šumperský dorost využil uvolněného místa v moravskoslezské lize (druhá nejvyšší soutěž) a v přípravě bude zkoušet i trojici jesenických hráčů A.Červeňáka, D. Krézka a F. Kmínka.

V sobotu 17. července pak Jeseník odehraje na domácím stadionu přípravný zápas s Břidličnou, předním týmem krajského přeboru Moravskoslezského kraje. Začátek v 16.30.

Nová sezona letos začíná o týden dříve, než bývá obvyklé, už v sobotu 31.7. Jeseník začíná doma od 17:00 se Zábřehem. Kompletní rozpisy buodu zveřejněny až 24.7., po uzavření hlášenek.