Remíza s Černovírem

V neděli 18.května dopoledne sehrálo naše první mužstvo další mistrovské utkání I.A třídy na hřišti v olomoucké části Černovír. Po vyrovnaném průběhu skončil zápas spravedlivou dělbou bodů za výsledek 1:1.

Jeseník měl lepší vstup do utkání a ve 13.minutě šel zaslouženě do vedení, když Nepožitek vysunul mezi stopery nabíhajícího Furika, ten udělal dlouhou kličku gólmanovi a do odkryté branky otevřel skóre.

Domácí pak zvýšili aktivitu, vyrovnali hru a nakonec i skóre. První gól jim rozhodčí neuznali pro ofsajd, ve 27.minutě už se ale Černovír radoval, když se prosadil po dlouhém vhazování a závaru před jesenickou brankou.

Druhý poločas už přinesl méně atraktivní fotbal, přesto si oba týmy vytvořili nadějné situace, výsledek už se ale nezměnil. Deset minut před koncem uviděl domácí hráč červenou kartu po tvrdém faulu uprostřed hřiště, Jeseník ovšem přesilovku nevyužil.

Podrobnosti ZDE

Sestava: Vrána – Novák, Macura, Keltner, T.Glac – Nepožitek, Minka (70. Daniel), Karakasidis, Vavrač – Furik (85. Zrník), Kysela.