Jeseník – Brodek u Př. 2:2

Domácí remíza v utkání dvou vyrovnaných soupeřů. Jeseníku se podařilo po dvou zápasech, kdy vyšel naprázdno, skórovat i bodovat.

FOTKY Z UTKÁNÍ

První poločas patřil domácím, byli aktivnější, měli více šancí, ale od 20. minuty prohrávali, když po ztrátě na půli hřiště nezachytili rychlý přechod soupeře do protiútoku a do otevřené obrany trestal Bundil.

Odpověď přišla ještě do přestávky, kdy byl pronikající Bráblík podražen v pokutovém území a nařízenou penaltu bez nervů proměnil Bříza – 1:1.

Začátek druhého poločasu vypadal velmi nadějně. Furik akrobaticky přes hlavu těsně minul. Potom měl gól na hlavě Cekuras a také chyběly centimetry. Z dorážky pálil Cundrla do boční sítě. A nakonec se Jeseník přece jen dočkal vedoucí branky: Furik křížným nákopem přenesl hru na levé křídlo, sprintující Kmínek vypíchl míč váhavému Šebestovi a krásnou střelou v plném běhu našel místo přesně u tyče. Jeseník vedl a byl v euforii, která ale netrvala dlouho. Po průniku po pravé straně se centrovaný míč snesl na neobsazeného Kudličku, který z malého vápna překonal bezmocného Malysu.

Oba týmy se v poslední fázi utkání snažily strhnout vítězství na svoji stranu a bylo vidět, že s remízou se nikdo nechce smířit. Hosté měli několik nebezpečných výpadů, na druhé straně Kysela poslal Furikův přetažený centr vedle a Bouchalův zatočený přímák vyrážel gólman na roh. Největší šanci Brodku jsme přežili v 82. minutě, kdy Malysa na brankové čáře likvidoval skákavý a tečovaný balon po hlavičkovém pokusu Bundila. Utkání skončilo spravedlivou dělbou bodů.

Nešťastné momenty prožili hned tři hráči – Brodek musel už v první půli vystřídat dva zraněné hráče, na jesenické straně pak nedohrál Cekuras.

Následující týden nás čeká dvojí výjezd na hřiště soupeřů – ve středu do Litovle a v neděli do Medlova.

FOTKY Z UTKÁNÍ

Branky: 36. Bříza (p.k.), 51. Kmínek – 20. Bundil, 55. Kudlička.

Sestava: Malysa – Bráblík Mar., Cekuras (62. Sytař), Zrník, Bouchal – Červeňák (75. Bráblík Mich.), Janíček (66. Krézek), Cundrla, Kmínek (66. Kysela) – Furik, Bříza.