Jeseník – Velké Losiny 7:0

Po zrušeném utkání s Krumvířem nastoupil Jeseník k první přípravě v zimním období v sobotu 11. února. Soupeřem byl náš konkurent z krajského přeboru TJ Sokol Lázně Velké Losiny, který je po podzimu na šestém místě.

Zatímco Jeseník už je téměř měsíc v přípravě, Velké Losiny začali teprve před pár dny. Tomu také odpovídal průběh utkání a výkonnostní rozdíl ještě umocnilo to, že zatímco hosté přijel v nekompletním složení, Jeseníku z širšího kádru scházel pouze Furik (zranění).

Jeseník šel do vedení, když se ve 12. minutě prosadil stopér Zrník. V závaru před brankou se nejlépe zorientoval a nadvakrát propašoval míč do sítě.
Domácím sice patřil úvod, ale pak se hra vyrovnala a Losiny si vypracovaly zajímavé příležitosti k vyrovnání. Jeseník odolal a po změně stran už jasně dominoval. Trenér Sláma vystřídal téměř celou základní jedenáctku – do druhé půle zůstali jen Bráblík s Cundrlou. Hosté odpadli fyzicky a v druhém poločase jesenickou bránu neohrozili. Za domácí se postupně střelecky prosadili Michal Bráblík, Červeňák, Kysela, Kmínek a Tulis. Poslední branku pak přidal po krásné individuální akci znovu Kmínek.

Jeseník nyní čeká série přípravných zápasů s divizními soupeři. Už tuto středu jedeme do Šumperka, kde se hraje od 17:30.

Branky: Kmínek 2, Zrník, Michal Bráblík, Červeňák, Kysela, Tulis.

Sestava – I.poločas: Malysa – Bráblík Mar., Cekuras, Zrník, Bouchal – Planý S., Minka, Cundrla, Planý M. – Krézek, Bříza

Sestava – II.poločas: Kružík – Bráblík Mar., Macura, Sytař, Tulis – Kysela, Janíček, Cundrla, Kmínek – Červeňák, Bráblík Mich.