Jeseník – Rýmařov 2 : 5

Kvalita byla na straně soupeře a po nerozhodném prvním poločase ovládli hosté po změně stran dění na hřišti. Jeseník poprvé v přípravě neuspěl.

Přední tým krajského přeboru, proti účastníkovi divize. Před týdnem jsme v konfrontaci s týmem z vyššího patra zvítězili (2:0 nad Bruntálem), tentokrát to nevyšlo. Rýmařov byl od začátku lepší, přehrál nás, potrestal chyby a zaslouženě vyhrál.

Jeseník šel přitom do vedení, když po faulu na Janíčka proměnil penaltu Cundrla. Do přestávky hosté vyrovnali a po změně stran dominovali. Tři rychlé branky v rozmezí deseti minut rozhodly o osudu tohoto přípravného utkání. Rýmařov, v jehož dresu se objevil i náš bývalý hráč Petr Navrátil, pak přidal ještě pátou branku a v závěru mírnil prohru svou druhou trefou Cundrla, který ránu z dálku poslal přesně k tyči.

Utkání nedohrál kvůli zranění Alfréd Červeňák, původní černé scénáře se ale naštěstí nenaplnili a vypadá to „pouze“ na natažený stehenní sval.

Branky Jeseníku: Cundrla 2

Sestava: Malysa (60. Kružík) – Kmínek (60. Bráblík Mich.), Cekuras (30. Sytař), Zrník (60. Cekuras), Bouchal (46. Tulis) – Minka (75. Bouchal), Janíček, Cundrla – Planý Sam. (70. Dutka), Červeňák, Bráblík Mich. (46. Kysela). Chyběli: Macura, Bráblík Mar., Bříza, Krézek, Furik, Planý Mat.)