Program víkendu

V sobotu dopoledne vstoupí do jarní sezony také naši dorostenci. Na jesenickém stadionu přivítají v rámci krajského přeboru olomoucký Černovír. Opačným směrem se vydají naši žáci, které čeká v Olomouci těžký dvojzápas o první pozici s Novými Sady. Muži se představí v neděli na umělce v Konici.

Krajský přebor dorostenců zaznamenal těsně před startem jarní sezony odstoupení posledního týmu tabulky Chomoutova. Jeseničtí dorostenci na podzim zdolali Chomoutov doma vysoko 13:0, tento výsledek se ale z tabulky škrtá, stejně jako všechny ostatní podzimní zápasy Chomoutova. Klub obdržel pokutu 30.000 korun. Našemu dorostu tak odpadl z jarního programu jeden výjezd, a to 13. května, kdy měl Jeseník U-15 zajíždět do Chomoutova.

Utkáním s Černovírem odstartují naši dorostenci v sobotu na apríla jarní sezonu a zároveň boj o přední příčky krajského přeboru. Hraje se v 10 hodin.

Žákovské týmy U-15 a U-13 čeká dost možná rozhodující den sezony. V sobotu hrají v Nových Sadech a v obou kategoriích půjde o střet dvou neporažených mužstev.

Muži hrají v neděli v Konici. Informace o tomto utkání a situaci v našem mužstvu přineseme zítra.

PROGRAM

SOBOTA 1.4.

Krajský přebor dorost U-19: JESENÍK – ČERNOVÍR (10:00)
Krajský přebor žáci U-15: NOVÉ SADY – JESENÍK (12:15)
Krajský přebor žáci U-13: NOVÉ SADY – JESENÍK (14:00)
– odjezd autobusu žákovských mužstev v 9:15

NEDĚLE 2.4.

Krajský přebor muži: KONICE – JESENÍK (15:30) – odjezd autobusu ve 12:00.