Víkendový program opět narušil déšť

Zima a sněžení jsou snad definitivně u konce, aby je mohlo vystřídat období vydatných dešťů. V Jeseníku je opět po týdnu narušen plánovaný program, když jsme z důvodu nezpůsobilého terénu museli zrušit sobotní žákovská utkání.

Rozmočené obě hrací plochy s přírodní trávou a „umělka“ v nehratelném stavu po životnosti a bez potřebné certifikace. Takový byl stav na jesenickém stadionu v pátek odpoledne. Z důvodu nezpůsobilých hracích ploch se Jeseník a Zábřeh dohodly na odložení vzájemného utkání starších a mladších žáků. Náhradní termín je zatím v řešení. Je to po týdnu již druhé odložení zápasů našich žákovských mužstev.

V neděli mají hrát naši dorostenci domácí mistrovské utkání se sdruženým klubem Mostkovice/Kostelec. Plánovaný výkop je v 10 hodin. Zápas zůstává zatím v programu.

V programu je také výjezd mužů do Bohuňovic. Minulý týden muselo být odloženo domácí střetnutí se Želatovicemi. Nový termín již byl stanoven na středu 17. května v 18 hodin. Do Bohuňovic pojede naše mužstvo v neděli, hraje se v 16:00, odjezd autobusu je ve 13 hodin.