Hráč víkendu

Vyhlašujeme další kolo ankety Hráč víkendu. Vybírali jsme trojici z vítězných týmů mužů, starších žáků a mladších žáků. Hlasujte dole pod představením nominovaných hráčů.

ADAM KANÁLIK – mladší žáci U/13

Po dlouhé přestávce zaviněné zraněním a nemocí se Adam vrátil do sestavy a v domácím utkání se Šternberkem ukázal velký přínos pro jesenický tým U/13. I přes bolest v kotníku, která ho limitovala, předvedl kvalitní výkon a vstřelenou brankou podtrhl vliv na útočnou hru mužstva.

MATĚJ PLANÝ – muži

Pokud by to pravidla naší ankety umožňovala, v nominaci by museli být všichni hráči, kteří se podíleli na demolici Čechovic v utkání o čelo tabulky. Z jednotlivců ale nakonec volíme Matěje Planého: zahrál dva gólové rohy na 1:0 a 2:0, založil útočnou akci na 3:0 a krásnou střelou zvyšoval na 4:0.

ROMAN ZEMÁNEK – starší žáci U/15

Svým výkonem v sobotním utkání se Šternberkem zaujal a příjemně překvapil, když z pozice pravého křídelního obránce zakládal zajímavé útočné akce a poctivou práci předvedl i v defenzivě. Jeho výkon stoupal a na konci zápasu si z hráčů soupeře dělal kuželky. V závěru přidal i jeden gól.

HLASUJTE DO ÚTERNÍ PŮLNOCI

Hráč víkendu

  • Matěj Planý (muži) (46%, 71 Hlasy)
  • Roman Zemánek (U/15) (42%, 65 Hlasy)
  • Adam Kanálik (U/13) (12%, 18 Hlasy)

Počet hlasujících: 154

Nahrávání ... Nahrávání ...