Brodek u Př. – Jeseník 1:1

Nejtěžší utkání a nejlepší soupeř sezony. Střetnutí druhého Brodku u Přerova s prvním Jeseníkem skončilo dělbou bodů a nutno přiznat, že remíza je pro nás velmi hodnotný výsledek.

Domácí byli od začátku aktivní. Nátlakovou hrou si vytvořili převahu a propracované nápadité akce Jeseník ubránil s vypětím všech sil. Vajda dvěma zákroky držel naději, ale ve 14. minutě už inkasoval, když jsme nezachytili dlouhý nákop a Bundil střelou k tyči dostal domácí do vedení. Hra se pak konečně vyrovnala a vrovnalo se i skóre, když ve 24. minutě Jeseník znovu použil svou silnou zbraň: rohový kop! Planého přetažený centr našel na zadní tyči Macuru, který doklepl zblízka do brány – 1:1.

Před koncem poločasu mohl jít Jeseník dokonce do vedení, když Kysela našel Cundrlu a ten v gólové příležitosti minul. Druhá půle přinesla vyrovnaný průběh prakticky bez šancí a s minimem střeleckých pokusů. Domácí Brodek měl nebezpečnou střelu z přímáku, na druhé straně měl pěkný pokus v závěru Minka.

Jeseník po pět výhrách v řadě ztratil body, ale remíza na hřišti přímého konkurenta je výborný výsledek. V jarní sezoně stále držíme neporazitelnost a tento víkend nás čeká další klíčové utkání, doma s Medlovem.

Branky: 14. Bundil – 24. Macura.

Sestava: Vajda – Bráblík Mar., Macura, Cekuras, Bouchal – Cundrla (87. Sytař), Minka – Bráblík Mich. (67. Krézek), Planý S. (77. Kmínek), Planý M. – Kysela (77. Červeňák).