Zítra pohár ve Zlatých Horách

Obhajobu prvenství v okresním poháru otevře naše mužstvo ve středu v podvečer na zlatohorském stadionu.

Semifinále Poháru OFS Jeseník hrajeme stejně jako před rokem ve Zlatých Horách. Svěřenci trenéra Petra Ševčíka mají za sebou dvě mistrovská utkání v krajském přeboru a do základní sestavy na zlatohorském hřišti hodlá kouč nasadit hráče, kteří proti Medlovu i v Želatovicích začínali na lavičce náhradníků.

Zlaté Hory v minulé sezoně triumfovaly v okresním přeboru a po neslavném konci v krajském přeboru (odhlášení ze soutěže před jarní sezonou 2014) se opět vrátily na krajskou fotbalovou scénu, i když zatím jen do I.B třídy. Uplynulý víkend hrály Zlaté Hory první domácí utkání sezony, ale utrpěly drtivou porážku 1:9 s Písečnou.

Loňské semifinálové utkání ve Zlatých Horách skončilo naším těsným vítězstvím 2:1, když v patnácté minutě otevřel skóre z penalty Macura a do poločasu přidal druhou branku Mlynář. Domácí snížili dvacet minut před koncem. I do středečního střetnutí jdou hosté z Jeseníku v roli favorita. Vítěz tohoto utkání postoupí do finále okresního poháru proti vítězi druhého semifinále Lipová – Písečná.