V neděli do Kojetína

O víkendukojetin se fotbalové jaro přehoupne do své druhé poloviny. Jeseník čeká čtvrtý jarní výjezd až do dalekého Kojetína.

Vzájemný souboj v podzimní části v Jeseníku přinesl řadu zajímavých událostí. Především už po půlhodině hry skončil vyloučený Lukáš Woitek, to už ale Jeseník vedl 2:0 a nakonec dohrál zápas vítězně 5:1 (branky: Kysela 2, Mlynář, Macura, Bříza).

V neděli nečeká jesenické hráče žádný fajn výlet, ale pořádná fotbalová řehole. „Bude to velmi nepříjemný soupeř, zvlášť doma, když víme, že oni potřebují nutně bodovat kvůli záchraně,“ říká k blížícímu se utkání trenér Petr Ševčík. Jeho slova potvrzuje i dva týdny starý výsledek, kdy silný Šternberk odjížděl z Kojetína s porážkou 1:3.

Situace v týmu je o něco lepší než před týdnem. Jirka Nepožitek a Honza Daniel už jsou v plném zápřahu a jestliže minulý domácí zápas s Určicemi byli připraveni na lavičce pouze pro případ nejvyšší nouze, v Kojetíně už s nimi může trenér počítat. Martin Hanzlík po zranění v Zábřehu začal s mírnou zátěží, ale připraven určitě nebude. V úterý si dalo mužstvo plaveckou relaxaci na bazénu v jesenických lázních. Čtvrteční trénink předčasně ukončilo po 70 minutách špatné počasí se silnou průtrží a částečným sněžením.

Utkání FK SLAVOJ KOJETÍN/KOVALOVICE – FK JESENÍK se hraje v neděli 1. 5. 2016, 16:30 hodin.

Další program 24. kola
SOBOTA 30.4.2016
Hněvotín – Medlov (16:30)
Kralice – Želatovice (16:30)
Chválkovice – HFK Olomouc B (16:30)
NEDĚLE 1.5.2016
Mohelnice B – Šternberk (16:30)
Velké Losiny – Dolany (16:30)
Určice – Ústí (16:30)
Zábřeh – Litovel (16:30)