Zhodnocení sezony starších žáků

V oslabené sestavě se postavili naši starší žáci kvalitnímu soupeři z Kozlovic k poslednímu utkání sezony. Po prohře 0:5 skončil Jeseník U-15 na 8. místě krajského přeboru.

Hodnocení trenéra Jana Malysy:

Po podzimní části jsme byli na 8.místě a na to, že se tvořil nový tým, byl jsem s umístěním i výsledky spokojený. Myslím si že jsme měli kvalitní zimní přípravu včetně výborných výsledků i výkonů v přípravných zápasech. Bohužel nepodařilo se nám dovézt do úspěšného konce přestupy Dřímala a Červeňáka, kteří podávali výborné výkony. Mužstvo přes zimu opustili Kopecký a Švajda. Ke všemu se nám hned na začátku jarních odvet zranil Marek, který vypadl na celé jaro, takže z plánovaného útoku na medailové pozice jsme spíš měli starosti udržet umístění ve středu tabulky. Na jaře jsme nakonec třikrát vyhráli, pětkrát remizovali (třikrát vyhráli penaltový rozstřel) a šestkrát prohráli. Za celou sezonu jsme získali 40 bodů za 10 výher, 6 remíz a 8 proher a skončili na 8.místě. Bohužel dopláceli jsme na neproměňování šancí a inkasování zbytečných branek. Nakonec jsem se sezonou spokojený, protože jsem musel v hodně zápasech doplňovat mužstvo hráči mladších žáků.

Sezonu jsme odehráli s těmito hráči: Vajda Jan, Malysa Jan, Sedlák Michael, Dostál Aleš, Latzel Matyáš, Kmínek Filip, Bartoš Marián, Plšek Adam, Bouchal Jan, Tulis Karel, Planý Samuel, Sroka Jakub, Marek Tobiáš, Sekanina Petr, Kopecký Martin (podzim), Švajda David (podzim), Korytář Martin (podzim).

Z mladších žáků pomáhali: Sroka Artur, Kubánek Jiří, Pudil Miloš, Pudil Adam, Polčák Adam. Chtěl bych tímto poděkovat hráčům Tulis, Sroka J., Bouchal, Dostál, Marek a Sekanina za výkony v kategorii U-15 a popřál jim hodně štěstí a úspěchů v kategorii U-17.

Dále bych chtěl poděkovat všem hráčům za výkony, rodičům a vedení FK Jeseník za pomoc a podporu.

FOTOGALERIE Z POSLEDNÍHO UTKÁNÍ SEZONY