Hněvotín – Jeseník 0 : 3

Ve třetím kole krajského přeboru naše mužstvo nezaváhalo a bez větších komplikací získalo tři body v Hněvotíně. Poprvé v sezoně jsme také udrželi čisté konto.

Utkání se hrálo v režii hostí, kteří byli po celých devadesát minut lepším týmem a výsledek odpovídá dění na hřišti. Do vedení šli hosté už v 9. minutě, kdy Kysela vyslal do šance Břízu a ten s ní naložil, jak nejlépe mohl. Stejný hráč přidal druhý gól v 16. minutě, kdy se zbavil obránce a přízemní střelou vnesl klid do jesenických řad. Šance v první půli měl i Woitek a znovu Bříza, na druhé straně vyprodukovali domácí několik rohových kopů, ale obrana dirigovaná zkušeným Keltnerem, bez větších komplikací odolávala.

Problémem pro jesenickou hru nebyla ani nečekaná absence kapitána Mlynáře, který po lehčím zranění z tréninku sice byl připraven na lavičce, ale do utkání nakonec nezasáhl. Druhý poločas odehrál Jeseník zodpovědně zezadu a čekal na brejky. V 76. minutě Planý našel Kyselu a ten střelou z dvaceti metrů definitivně pojistil jesenické vítězství. Na konci mohli přidat hosté čtvrtý gól, když v závaru v pokutovém území balon poskakoval před brankou, ale cestu do sítě si nenašel.

Jeseník podal dobrý výkon a spokojeně si veze přesvědčivé vítězství.

Branky: 10. a 16. Bříza, 76. Kysela.

FC Hněvotín: Šarman – Závodný, Benýšek, Šulc, Makowski, Fabianek, Holub (46. Šlajs), Hornich, Holásek, Petržela (65. Keluc), Čapek.

FK Jeseník: Pastucha – Nečesal, Keltner, Cekuras, Vavrač – Kysela (84. Vícha), Bráblík, Bartošek (57. Planý), Mráz – Bříza (70. Urban), Woitek.

ŽK: Holásek, Fabiánek – Cekuras.

Rozhodčí: Konečný – Kouřílek, Brázdil.

Diváci: 80.