Trenérská změna v Jeseníku

Po roce končí na trenérské pozici u mužstva mužů Jakub Karakasidis, a to na vlastní žádost. Tým přebírá jako hlavní trenér Bronislav Mlynář, vedoucím mužstva bude Vladislav Vyvážil.

Bronislav Mlynář se přesouvá z pozice hráče na trenérskou lavičku, a to zejména ze zdravotních důvodů, neboť zraněné koleno mu v současné době neumožňuje pokračovat v hráčské kariéře. Mužstvo přebírá zatím pro podzimní sezonu a v devětadvaceti letech je to jeho první trenérské angažmá. Mimochodem, zhruba ve stejném věku nastoupil na jesenickou lavičku také Ladislav Krobot, trenérský rekordman co do počtu odkoučovaných sezon.

Mládí a progres budou u jesenického týmu vyvažovat obrovské zkušenosti a fotbalový rozhled Vladislava Vyvážila, který ukončil své dlouholeté trenérské aktivity u jesenické mládeže a nyní přechází k mužskému týmu coby vedoucí mužstva. Nahradí v této pozici Milana Marcinova, který již vloni avizoval, že pomůže dospělému fotbalu dočasně na jednu sezonu a nyní se bude naplno věnovat už jen mládeži jako trenér starší přípravky. Pro Vladislava Vyvážila není jesenická lavička ničím novým, na konci minulého století vedl Jeseník několik sezon coby hlavní trenér.

Vedení klubu děkuje Kubovi Karakasidisovi a Milanu Marcinovovi za odvedenou práci a novému realizačnímu týmu přeje hodně štěstí a úspěchů v nové sportovní výzvě.