V sobotu přivítáme Jindřichov

Po dvou vysokých výhrách čeká naše mužstvo domácí utkání s Jindřichovem, který bojuje o záchranu. Na domácím hřišti se nám na jaře daří a očekáváme opět tříbodový zisk.

Soupeř ovšem přijede povzbuzen první jarní výhrou, když minulý víkend na domácím hřišti porazil Moravský Beroun po boji 3:2. Zasloužená jindřichovská výhra přišla po sérii jarních nezdarů, kdy mužstvo například prohrálo vysoko v Troubelicích či dostalo šest gólů doma od vedoucích Štítů. Momentálně je Jindřichov třetí od konce jen s jednobodovým náskokem na předposlední Loštice.

Náš tým potěšil vlastní fanoušky šestigólovou výhrou nad Chválkovicemi a pěti brankami do sítě Šumvaldu. Do sobotního utkání nastupujeme v roli favorita, ale nebudeme to mít jednoduché, což ukázal už podzimní vzájemný duel. V něm se soupeři rozešli na jindřichovském stadionu smírně 1:1. Mnohem příjemnější vzpomínka je na rok staré vzájemné utkání v Jeseníku, kde jsme hosty vyprovodili výsledkem 7:2.

Zveme diváky na třetí domácí utkání jarní sezony, které se hraje v sobotu 10.května od 16:30 hodin. Zápas řídí rozhodčí Petr Jílek ze Zábřehu.