Hráč víkendu

Nezastavitelný David Macura, univerzální voják Honza Pechoušek a malý velký bojovník Lukáš Vencálek. Taková je další trojice nominovaných do ankety Hráč víkendu. Hlasujte dole pod textem do středečního poledne.

DAVID MACURA (muži B)

David Macura by byl nezpochybnitelným vůdcem divizního Jeseníku. Vzal si ale zaslouženou, časově neomezenou fotbalovou dovolenou a momentálně chodí hrát pro zábavu za B-mužstvo. Akorát ke každému utkání nastupuje s plným nasazením, jinak to ani neumí. Proti své rodné Lipové v sobotu dal tři góly a celkem jich má na kontě už 23 ze 6 utkání.

JAN PECHOUŠEK (muži A)

Postavte ho kamkoliv a on vám to tam zahraje spolehlivě a bez nováčkovské nervozity.. V divizním týmu Jeseníku tak trochu pendluje sestavou. V sobotu v Ostravě na Hlubině (prohra 1:4) odehrál spolehlivě defenzivního záložníka a ačkoliv na týmový úspěch to nestačilo, dostává zaslouženou nominaci.

LUKÁŠ VENCÁLEK (dorost)

Hraje proti o tři roky starším a o hlavu vyšším soupeřům, ale jestli si myslíte, že by se z toho měl podělat, tak to ani omylem. Prvním rokem v dorostu sbírá sebevědomí a jeho výkon roste zápas od zápasu. Důkaz podal v neděli proti Čechovicím (3:2), kde byl skvělý a vysloužil si naši nominaci.

Hráč víkendu

  • Lukáš Vencálek (dorost) (57%, 77 Hlasy)
  • David Macura (muži B) (27%, 36 Hlasy)
  • Jan Pechoušek (muži A) (16%, 22 Hlasy)

Počet hlasujících: 135

Nahrávání ... Nahrávání ...