Hráč víkendu

Hans Bairnsfather z týmu U-14 za vynikající výkon proti Uničovu, Dominik Kružík za skvěle odchytané zápasy v obou mužských týmech a Patrik Šarman jako tahoun a spolutvůrce vítězství U-12 proti Frýdku-Místku. To je trojice nominovaných v dalším kole ankety Hráč víkendu. Hlasujte na konci článku na webu:

HANS BAIRNSFATHER (žáci U-14)

V utkání proti favorizovanému Uničovu řídil hru a obrannou činnost našeho mužstva. Zdobil ho klid na míči, přidal k tomu konstruktivní rozehrávku i spoustu vyvezených míčů a vše korunoval jedním gólem, kterým přispěl k cenné remíze 4:4.

DOMINIK KRUŽÍK (muži)

V sobotu vychytal nulu za B-mužstvo ve Staré Červené Vodě (vyhráli jsme 2:0) a v neděli jel jako dvojka k utkání „áčka“ do Frenštátu. Jenže po Vajdově vyloučení musel už ve 40. minutě do brány. Klidným a spolehlivým výkonem pomohl Jeseníku k dalšímu diviznímu bodu.

PATRIK ŠARMAN (žáci U-12)

Neúnavný bojovník a střelec jednoho gólu při parádním domácím vítězství nad Frýdkem-Místkem 7:2. Vyhrál spousty osobních soubojů a připravoval šance ostatním spoluhráčům. Výrazným výkonem přispěl k druhé ligové výhře našich nejmladších žáků!

HLASOVÁNÍ KONČÍ VE STŘEDU V POLEDNE:

Hráč víkendu

  • Patrik Šarman (žáci U-12) (48%, 118 Hlasy)
  • Dominik Kružík (muži) (35%, 87 Hlasy)
  • Hans Bairnsfather (žáci U-14) (17%, 41 Hlasy)

Počet hlasujících: 246

Nahrávání ... Nahrávání ...