Hráč víkendu

Další várka nominovaných do rubriky Hráč víkendu se rekrutuje z vítězných týmů. Potěšili nás dorostenci vysokou výhrou v Chropyni a nominační prst ukázal na Kubu Glace. Znovu máme v nominaci i zástupce žáků U14 – tentokrát jím je Matěj Mikoláš. A potřetí v podzimní části uspěli i žáci U15, které táhl za důležitou výhrou Honza Pleva. Hlasujte pro svého favorita na konci textu.

JAKUB GLAC (dorost)

Poprvé během podzimní sezony je v nominaci krajní obránce naše dorosteneckého týmu. A právem. V nedělním vítězném utkání v Chropyni (2:6) podal dobrý výkon, který okořenil vstřelenou brankou. Pracovitý, poctivý a bojovný bek, na kterého je spoleh.

MATĚJ MIKOLÁŠ (žáci U14)

Pracovitý a bojovný výkon předvedl Matěj v sobotním vítězném utkání proti Valašskému Meziříčí (5:3). Zdobí ho velký přehled na hřišti a příkladná činnost při tvorbě hry. I díky jeho stabilním výkonům táhne jesenická U-14 už pětizápasovou šňůru bez porážky.

JAN PLEVA (žáci U15)

Důležité domácí vítězství nad Valašským Meziříčím 5:1 bylo výsledkem výborného kolektivního výkonu zejména v druhém poločase. V něm se hattrickem blýskl rychlý průbojný křídelník a jedna z velkých opor týmu Honza Pleva. Zasloužená nominace.

HLASUJTE DO STŘEDEČNÍHO POLEDNE:

Hráč víkendu

  • Jan Pleva (žáci U15) (57%, 65 Hlasy)
  • Matěj Mikoláš (žáci U14) (30%, 34 Hlasy)
  • Jakub Glac (dorost) (14%, 16 Hlasy)

Počet hlasujících: 115

Nahrávání ... Nahrávání ...